Kaki melawan

Jika ada apa-apa pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Ads

Tuesday, January 15, 2013

Sharifah Zohra Jabeen menjawab di twitter. #CikPahListenLetMeSpeak

Pah.

Oooo Pahhhh..

Kenapa duduk dalam dewan debat dan bercakap sorang2? Kena kunci pintu dewan debat dan taknak bagi orang masuk? Pah nak berdebat dengan sapa tue Pah?

Jaws?

Kucing?

Buaya?

Burung auk auk?

Anjing?

Tikus?

kah kah kah


Pah, jangan sorokkan diri Pah. Tak berapa lama ko nak buat forum macam mana nak cari duit sejuta meskipun ko takde sejuta dalam bank kan Pah kan? Orang bebal je dengar cakap2 ko Pah kat dalam forum tue.


Orang bijak tahu. Kalau aku nak tips untuk cari sejuta pun mestilah dari mereka yang dah terbukti ada sejuta dalam bank. Kalau tips ko bagus sangat napa ko sendiri takde juta2 dalam bank?

kah kah kah

Apa pun Pah listen to me, bn yang ko dok agung2kan sekarang pun tak bekap kau. Menteri2 bn seme tinggalkan kau. Bersusah payah ko jadi kulibatak dorang, mempertahankan dorang, mempertahankan kepimpinan bn, last2 bila dah jadi macam neh orang bn sendiri tinggalkan kau. Apa yang ko rasa cik pah listentome ? Sakit ahti tak? PADAN LA MUKA.

KAH KAH KAH 

Oke la pah, sebelum aku nak blah neh, dengar citer ko expert bab masalah2 binatang. Pe kata ko tolong babi settlekan masalah dorang. I bet you know that babi pun ada masalah gak kan? Please pah, please help babi to solve its problem oke.

kah kah kah 
IKLAN TEXT DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...