Kaki melawan

Jika ada apa-apa pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Ads

Monday, September 24, 2012

Anwar ada penyakit - Zahrain.

Anwar ke ko? Tak silap aku ko yang ada penyakit.

- Suka merepek

- Suka melalut

- Suka menyibuk

- Suka menyemak

- Suka meroyan

- Suka menggila

- Suka mengarut

kah kah kah

 

Najib tak guna jet peribadi ka? 

Najib tak naik helikopter ka? 

Najib tak naik bas persendirian ka? 

Najib jalan kaki ka? 

Berdosa ka naik jet peribadi?

Cuba fixkan tuduhan dulu. Yang mana satu.

Di taja ka? 

Di sewa ka?

Atau

Anwar punya?

Lepas tue

Guna wang rakyat ka?

Wang yahudi ka?

Atau

Wang anwar?

Anwar ditaja sebab nak dapat projek atau Anwar ditaja sebab dia nak berlagak hebat? 

Tuduhan pun tak fix. Macam mana ko hadap jawapan fix? Lain orang lain tuduhan. Of course la jawapan yang ko terima pun lain2.

Hey anwar punya jet ka?

Tak.

Tipu, tian chua tunjuk gambar dsai naik jet tu apa?

Naik jet terus jadi dsai punya? Mula2 tuduh cakap jet tue dia punya. Lepas tue cakap guna wang rakyat. Terkini yahudi sponsor. Mana satu betul? Dah tetapkan tuduhan baru memekak kat berita la. Jangan memekak dulu baru tentukan nak tuduh mana satu.

Hadoi.
IKLAN TEXT DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...