Kaki melawan

Jika ada apa-apa pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Ads

Sunday, April 3, 2011

Edisi mengutuk : Fasha sandha menang anugerah pelakon paling popular.

Jika korang ialah peminat fasha sandha, sila baca post neh. Post neh memang ditulis untuk peminat-peminat fasha sandha. Baru 7,8 minit yang tadi si fasha sandha di umumkan untuk aktress yang paling popular. Member aku cakap bagi kategori drama. Aku tak tengok pun ketika nama calon di umumkan. Aku sibuk depan pc neh hah. Sibuk cari cerita. Yang buat aku berlari menonong ke depan ble aku dengar nama fasha sandha di sebut. Bengkek beb. 

Siyes aku geram betul. Memang betul aku minat fasha sandha. Aku minat mengutuk fasha sandha neh. Heh. Tapi jangan risau, aku tanggung risiko dosa aku sendiri. Dan korang pun kena tanggung risiko dosa korang sendiri. Heh.

Aku takmo dia menang. Siyes. Aku tak boleh blah ble dengar dia menang. Aku takley terima hakikat dia masih menang. Aku macam tak percaya ble dapat tahu dia masih ada peminat. Gile siot. Macam mana orang malaysia leh minat artis macam tue? Dah takde pelakon yang berbakat ke kat malaysia neh?? Yang tak mengada-ngada dan mengedik? Yang tak suka bersosial dan pakai seksi? Dah pupus ke woittt?

Okey.. okey.. aku akui aku tak tahu pun senarai calon bagi kategori tue. Aku mengumpat fasha sandha tanpa tahu siapakah pesaing-pesaing dia.Apa yang pasti aku memang tak puas ahti ble tahu dia menang. Kepada peminat yang suka undi mengundi, tolonglah undi pelakon lain pula. Tak jemu ke korang si fasha sandha tue menang? Fasha neh popular atas sebab apa sebenarnya? Aku macam blur ble tahu dia masih ada ramai peminat. Adakah sebenarnya dia undi diri dia sendiri? Boleh ke buat macam tue sebenarnya? Aku patut amek tahu benda alah neh start tahun depan.

Mungkinkah aku patut start undi artis lain pada tahun depan? Boleh ke buat undian online ke? Aku patut amek tahu bagi memastikan fasha sandha kalah tahun depan. Siyes. Sakit betul aku dengar ble tahu dia menang. Gile dowh..

Peminat-peminat fasha sandha, korang dah minat artis yang salah lah. Cuba lah korang fikir balik. Korang minat artis yang pro maksiat umpama korang sokong maksiat gak. Aku tahulah korang seme takde niat nak sokong maksiat tapi tengoklah dengan mata terbuka si fasha tue artis yang macam mana? Ada otak fikirlah woitt..

Arhhhh sudah.  Aku patut menamatkan rasa marah aku terhadap kemenangan fasha sandha sebentar tadi. Aku bagi korang tengok satu gambar fasha sandha. Tengoklah puas-puas. Tang mana dia bagus kat lakonan dia aku taktahu. Yang aku tahu peminat fasha memang bodoh sebab undi fasha. Tamat.




Sumber gambar : sini.

Nota : fasha dah blocked aku dari page dia. Kalau tak mmg aku nak secara langsung je bercerita dengan dia yang aku tak suka dia menang. Heh.

Nota buat fasha : kalau fasha dah bertaubat, sila maafkan aku atas artikel neh dan artikel2 berkaitan ko.

Nota buat peminat fasha : Kalau korang marah sbb aku cakap korang bodoh, silalah maafkan aku gak. Heh.

Ameno : Pakai bra sambil berjalan2.. sempoiii..

IKLAN TEXT DISINI

29 comments :

  1. org vote sbb nak memerli je tu

    ReplyDelete
  2. ah...menang kesian tu.jual cerita dalam kain kat org..dok bising sane bising cni macma org innocent

    ReplyDelete
  3. lantak le, bukannya boleh dibawak ke kubur kemenangan dia tu... hahaha...

    ReplyDelete
  4. kalau boleh bawak masuk kubur pun kita takleh nak tumpang masa mati nanti, sebab kubur masing-masing. yak au! au!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. yg tulun undi tu dpt saham ker????

    ReplyDelete
  7. dye memang patot menang...mata ke atas, tangan ke dada...

    ReplyDelete
  8. as a perempuan....aku pown malu ngan gaya die...xperlu la kot nk seksi2 nih....-_-"

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. persoalan utamanye bkan sebab dia seksi SAHAJA, tapi bak kata pepatah, kalau dah barua tu, barua jugak lah. apa kebodoh la yang vote dia tu. baik pilih underdog la kasi menang daripada pilih dia.

    ReplyDelete
  11. woi..
    -pujangga-

    ReplyDelete
  12. masalahnya artis lain pun sama je mcm fasha. cuma fasha ni terlalu jujur. org lain belum lgi kantoi gambar.

    tak kisah fasha menang. go fasha! :)

    ReplyDelete
  13. anti fasha. ntah ape yg org undi pn taktau le. sigh -.-'

    ReplyDelete
  14. fasha sgt cantik kan tadi? wuwuu...

    die menang sbb pandai berlakon kot. sebab anugerah die menang untuk kategori pelakon.

    ReplyDelete
  15. aku tgk tadi kat ABP dia bukanlah artis paling seksi dan menggedik. depan kamera dia kontrol je.

    Cume kehidupan dia je orang dok sibuk. dia ni byk stalker tak kira yg benci dia atau suka kat dia.

    Selalu g ABP dan byk kali amik gambar dgn dia. dia sgt tak sombong. Artis lain kerek seh.

    ReplyDelete
  16. nama pun anugerah pelakon tv wanita popular...antara yg trcalon fasha je kot yg sesuai...ksian tgok muke tiz td..ekkekkeeke (muke trkilan plus trkjut n xprcaya) myb dia dah rse dia leh mnang kot...xpe lah try thun dpan k..

    ReplyDelete
  17. kesian...nak cepat rangking naik cerita artis kau pulun...ntah apa apa si Cikaro ameno ni...he he he

    ReplyDelete
  18. Woitt papa napa ko baca pasal aku kutuk fasha sandha neh? blog aku, aku punya pasal lah nak tulis apa asalkan aku tak fitnah sudahlah.. kah kah kah.

    ReplyDelete
  19. nak buat mcmana..dah dia mmg ramai peminat. yg anti fasha x bleh terima kenyataan x tentu pasal kenapanye...rilek sudah..rezeki dia la tu..haha. Xyah serius sgt tgk anugerah2 ni..anggap je mcm layan mimpi...kekeke~

    ReplyDelete
  20. ko aper hal nak kata peminat fasha bodoh?? Aku marah sebab aku undi dia. Pertama, lakonan dia memang bagus... Aku puas hati tengok lakonan dia kat TV. Dia primadona TV sekarang ni, ko tak tau ker atau ko buta??... Kedua, aku dah bosan sokong ND, sebab aku baru sedar yang lakonan ND macam longkang, dia kena berterima kasih kat semua gossip2 ni yang menyebabkan nama dia naik. Kalau nak harap lakonan, wekkkk... tengok budak tadika berlakon lagi bagus..

    ReplyDelete
  21. lakonan dia mantap lah weh .
    she deserves it .
    ko penah tengok dia berlakon ke sampai tak setuju dia menang ?
    apa la kau niiii .

    ReplyDelete
  22. lakonan dia mantap lah weh .
    she deserves it .
    ko penah tengok dia berlakon ke sampai tak setuju dia menang ?
    apa la kau niiii .

    ohye , tapi aku bukan fan dia k .
    aku tak suka dia gak .
    aku just cakap , dia memang patut menang pun .

    ReplyDelete
  23. nak buat mcmana..dah dia mmg ramai peminat. yg anti fasha x bleh terima kenyataan x tentu pasal kenapanye...rilek sudah..rezeki dia la tu..haha. Xyah serius sgt tgk anugerah2 ni..anggap je mcm layan mimpi...kekeke~

    ReplyDelete
  24. aku tgk tadi kat ABP dia bukanlah artis paling seksi dan menggedik. depan kamera dia kontrol je.

    Cume kehidupan dia je orang dok sibuk. dia ni byk stalker tak kira yg benci dia atau suka kat dia.

    Selalu g ABP dan byk kali amik gambar dgn dia. dia sgt tak sombong. Artis lain kerek seh.

    ReplyDelete
  25. persoalan utamanye bkan sebab dia seksi SAHAJA, tapi bak kata pepatah, kalau dah barua tu, barua jugak lah. apa kebodoh la yang vote dia tu. baik pilih underdog la kasi menang daripada pilih dia.

    ReplyDelete
  26. lakonan dia mantap lah weh .
    she deserves it .
    ko penah tengok dia berlakon ke sampai tak setuju dia menang ?
    apa la kau niiii .

    ohye , tapi aku bukan fan dia k .
    aku tak suka dia gak .
    aku just cakap , dia memang patut menang pun .

    ReplyDelete
  27. hahaa, fasha menang :)
    setuju sgt ,,best siot fasha blakon .. nmpak real..

    ReplyDelete
  28. badan macam jantan jer aku tgk dia ni...

    tapi nak buat cam ner dah selera orang malaysia!

    Rasanya dari segi performance tak lah hebat sgt pun. Rasanya nora danish lebih layak dari segi performance tahun ni....

    mungkin orang masih suspicious dengan nora danish maklumlah lambat sangat menganjak dewasa, tahun ni jer baru banyak berlakon cerita2 serius..

    macam mana lah perasaan Nora danish ek, hubby kene rampas, piala pun kene rampas...

    nasib baik lah masih ada anak sebagai anugerah...

    ReplyDelete

Komen mestilah berkaitan dengan artikel.Kalau nak maki hamun ke (kalau dah geram sangat neh) sila maki hamun saya je, janganlah maki hamun ataupun babitkan ahli keluarga saya dalam neh. Tak kan itu pun nak di ajar lagi? Masing2 dah besar. Kalau tak suka saya, so sila lah kutuk2 saya.. apa kena mengena family saya dalam neh? sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...